6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Büyükşehir 350 bin çiçek dikti

Samsun Büyükşehir Belediyesi 350 bin adet çiçek satın alıp şehrin muhtelif yerlerine dikerek yeşile katkı sağladı.


Büyükşehir Belediyesi, 2008 yılı faaliyetleri kapsamında yeşil alanların bakım-onarımları ile birlikte bulvarların orta refüjlerinde trafik kazalarından meydana gelen bozulmalar onarıldı. Yeşil alanlarda bulunan bitkilerin bakımı ve zararlıları ile kimyasal mücadele yapılarak ilaçlandı.

Yeşil alanlarda bulunan sulama sistemlerinin bakım ve onarımları yapılırken, bu alanların sulama işleri gerçekleştirildi. Şehrin muhtelif yeşil alanlarına dikilmek üzere piyasadan 350 bin adet yazlık mevsimlik çiçek satın alındı. Mevsimlik çiçekler, şehrin muhtelif yerlerdeki parklara ve yeşil alanlar dikildi. Sezon boyunca bakımları yapılarak şehir renklendirildi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 11:55:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkc IP: 88.224.144.xxx Tarih : 21.10.2008 19:08:18

Altınkumda Samsunun bir bölgesi ve ben herşeyin üzerine yemin ederimki bu bahse konu olan 350 bin çiçekten 1 tane bile dikilmedi buralara..neden acaba? Büyükşehir başkanı sadece 5 km kare alana hitap etmekte veye ettirilmekte..allah bunun hesabını soracaktır mutlak..çamurlu yollarımız..doğalgazsız evlerimiz..bahçelerimizdeki b kullandığımız b?k çukurlarımız..bunlar herşeyin ispatı olması lazım..secimde bunları dikkate alacagız allahın izniyle..Ne verirsen elinle ..o gider seninle..