6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Büyükşehir'den hizmet tanıtımı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, şehit ve gazi dernek üyelerine tamamlanan ve devam eden projeleri gezdirerek gösterdi.

'Hizmet Tanıtım Gezilerini' sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Polis Emeklileri Derneği, Emniyet Mensupları Şehit Aileleri Derneği, Türkiye Emekli Subaylar Derneği, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun şube başkan ve üyelerine belediye çalışmalarını anlattı.

"Vatan için canıyla kanıyla her şeyini ortaya koymuş, bu mücadele de kendini gerekirse feda etmeyi göze almış bir camianın mensupları ile beraber olmak beni çok mutlu etti" diyen Yılmaz, "Herhalde bir şehrin yöneticisinin en mutlu olduğu anlar diye düşünüyorum" dedi.

"Mübarek mücadelenin, gazileri ve şehit aileleri, yok ayrıca o idealin mensuplarıyla birlikteyim" diyen Yılmaz, "Ben bu camiaya kalbi olarak da insan olarak da bu şehrin çeşitli meseleleri, sıkıntılarına sahip çıkma noktasındaki duyarlılıkları dolayısıyla bu değerli başkanlarıma ve mensuplarına farklı duygularım var. Dolayısıyla da bu sabah değişik bir mutluluğu hep birlikte yaşadık" diye konuştu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, insana hizmet etmeyi hakka ibadet kabul eden Samsun'un çağdaş bir yapı içersinde projelendirmek için gece-gündüz çalıştığını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Batı Park, Doğal Taş Elamanları Üretim Tesisleri, Asfalt Üretim Tesisleri, yeni yapılmakta olan Huzurevi, 2. Bulvar Yolu'ndaki çalışmalar ile Protokol Yolu'nu dernek üyelerine gezdirdi. Emniyet Mensupları Şehit Aileleri Derneği Samsun Şube Başkanı Bilal Erim ise programda, Başkan Yılmaz'a derneğe ait duvar saatti hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 19:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkc IP: 88.230.123.xxx Tarih : 1.11.2008 23:14:50

Sayın başkan herkezi gezdiriyor..gezilen yerler sadece merkezin 5 km kare çapında..Altınkum da var sınırlarınızın içinde diyecegim..buralarıda gezdirmek istemezmisiniz.? Alt yapı yok (bahcelerimizdeki b?k cukurlarını kullanıyoruz) .Üst yapı yok.(yazın toz bulutları , Kışın çamur deryası olan yollarımız mevcut).1 adet fidan dikmiş degil Samsun büyükşehir başkanı..Bafra yolunda yayaların yürüyebilecegi yol olmadıgından vatandaşlar ana yolda yürümekteler(son 5 yılda 7 ölümlü yayaya çarpma kazası)..otobüs duraklarımız sadece 1 direk ve ona baglı bir Samsun büyükşehir amblemli tabela..(yaşlılarımız yol kenarlarındaki toprak veya taşların üstünde bekliyor)..evet tüm bunları yerinde görmek ve göstermek için aslında Altınkum bölgesine bir gezi düzenlemek gerekmektedir..ilgililere duyurulur..Sayın SAMSUN büyükşehir başkanınada..