4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Cadde ve sokaklar zimmetleniyor

CADDE VE SOKAKLAR PERSONELE ZİMMETLENİYOR

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Personelimize cadde ve sokakları zimmetleyeceğim. Bölgede bir sorun ve aksaklık gördüğümde hesabını o bölgenin ve sokağın sorumlusu verecek" dedi.

Başkan Necattin Demirtaş, Kavak Büyük Çukur Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda Demirtaş, vatandaşların sorularını cevapladı. Belediye olarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Demirtaş, temizlikte çöp toplama işinde beklediklerinin üzerinde bir verim aldıklarını söyledi. Yaklaşık iki haftadır çöp toplama işini başarılı bir şekilde yürüttüklerini ifade eden Başkan Demirtaş, yeni alınan çöp araçlarının takibini GPRS cihazı ile yaptıklarını ve araçların nerede, ne iş yaptıklarını bu cihazla gördüklerini kaydetti. Mahalleleri sokak sokak personele zimmetleyeceklerini belirten Başkan Demirtaş, ''Personelimize cadde ve sokakları zimmetleyeceğim. Bölgede bir sorun ve aksaklık gördüğümde hesabını o bölgenin ve sokağın sorumlusu verecek. Bu şekilde bir sorumluluk vermeyince, bir aksaklık olduğunda kimseye hesap soramıyorsun. Herkes birbirinin üzerine atıyor. Sokağı ve caddeyi zimmetlediğimiz takdirde işin takibi ve sorunun çözülmesi daha kolay olacak.Bu çalışmayı zabıta ve temizlik işleri personellerine yapacağız" dedi.

İlkadım ve Gazi hizmet binası olarak iki ayrı noktada halka hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Demirtaş, ''Bu iki hizmet binamızı tek bir çatı altında toplamaya çalışıyoruz. Gazi hizmet binamızda bazı müdürlükleri yavaş yavaş İlkadım hizmet binamıza kaydırıyoruz. Belediyemizin üst katına bir kat daha çıkarak yeni hizmet birimleri daha oluşturacağız. Amacımız iki hizmet binasını bir çatı etrafında toplamak" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Necattin Demirtaş'a Kavak Büyük Çukur Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sait Kaya tarafından teşekkür plaketi verildi. Toplantının ardından Demirtaş esnaf ve vatandaşları gezerek halkı selamladı.

CADDE VE SOKAKLAR PERSONELE ZİMMETLENİYOR
CADDE VE SOKAKLAR PERSONELE ZİMMETLENİYOR
CADDE VE SOKAKLAR PERSONELE ZİMMETLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 16:31:03
Güncelleme :30 Ocak 2010 Cumartesi 19:45:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?