2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Cafeler yaza hazırlanıyor

Atakum Belediyesi, sahil bandında bulunan kafe ve dinlenme bahçelerinde Atakumlulara daha iyi bir hizmet sunmak için tadilat ve yeniden düzenleme çalışmalarına başladı.


Atakum Belediyesi, ilçe sahilinde bulunan ve mülkü belediyeye ait olan yerlerde yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Eski düğün salonunun olduğu yeri kafeterya ve aile dinlenme salonu olarak dizayn eden ekipler, inşaatın ay sonuna kadar bitirileceğini kaydetti.

Geniş bir oturma alanına sahip olan kafeteryanın işletmesinin Atakum Belediyesi tarafından yapılacağı bildirilirken, sahilin diğer kesimlerinde yer alan ve belediyeye ait olan diğer işletmelerin de tadilata sokulacağı ve daha sonra belediyenin işletmesine devredilerek Atakumluların hizmetine sokulacağı kaydedildi.


Atakum sahilinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Atakum Belediyesi Başkan Vekili Suat Hayri Erdönmez, "Sahilimizi güzelleştirmek için önemli çalışmalar yapıyoruz. Kum temizliğinden, çöp konteynırlarının ve yeni çöp kutularının konmasına, ekiplerimizin iskele ve havuzumuzda yaptığı tadilatlardan kafeteryalarımızın ve diğer işletmelerimizin yenilenmesine kadar sahilimizi tamamen turizme uygun koşullara getirmeye çalışıyoruz. Atakum halkı da bize bu konudaki memnuniyetini sıklıkla dile getiriyor, bizler de onların sorunlarını anında çözmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 18:11:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?