6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Çaldıkları otomobille kaza yaptılar

Samsun'un Kutlukent beldesinde çaldıkları otomobille kaçarken yoldan çıkarak refüj ortasındaki beton aydınlatma direğine çarpan araçta bulunan 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı. Kimliği belirsiz araç sürücüsü olaydan sonra kaçtı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Samsun-Ordu karayolu 7. kilometresi Kirazlık mevkisinde gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi.

Samsun'un Yavuz Selim Mahallesi Beyzade Sokak'ta park halindeki Dursun U.'ya ait 55 SH 388 plakalı otomobili düz kontak yaparak çalan hırsızlar, Çarşamba ilçesi istikametine kaçarken araç yoldan çıktı ve refüj ortasındaki beton aydınlatma direğine çarptı.

Kazada, kimliği tespit edilemeyen araç sürücüsü olay yerinde kaçtı. Otomobilde bulunan M.İ. ve Ü.T. (17) ile kimliği tespit edilemeyen bir genç ağır yaralandı. Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan kimliği tespit edilemeyen 18-20 yaşlarındaki genç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaralılar M.İ. ve Ü.T.'nin babalarının hayvan hırsızlığı olayından sabıkalı oldukları iddia edildi. Jandarma ekipleri olaydan sonra kaçan araç sürücüsü ile ölen gencin kimlik tespitine çalışıyor.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 10:38:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?