5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Çalışanlardan eylem resti

Memur-Sen Samsun İl Temsilcisi İdris Maden, toplu görüşme süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, "Geçmişte gücünü siyasi partilerden alanlar bugün bizi kendileriyle karıştırıyor" dedi. 

İl binasında basın toplantısı düzenleyen İdris Maden, toplu görüşme sürecini değerlendirdi. Memur-Sen'in her zaman gücünü üyelerinden ve verdikleri desteklerden aldığını söyledi. Halkın kimlerin toplu görüşme sürecinde şov yaptığını ve haklarını savunduğunu bildiğini belirten Maden, "Geçmişte gücünü siyasi partilerden alanlar bugün bizi kendileriyle karıştırıyor. Biz her zaman her ortamda söylüyoruz. İnsanca yaşam ücreti istiyoruz. Eşit işe eşit ücret talep ediyoruz. Ücret adaletsizliğinin giderilmesini savunuyoruz. Kazanılan hakları sivil toplum kuruluşları ve memurların hakkı olarak görüyoruz. Hiçbir zaman ülkemizin mali ve ekonomik yapısını da gözardı etmeden en düşük devlet memuru maaşının bin YTL olmasını istiyoruz" diye konuştu. 

Ankara'da 27 Ağustos Pazar günü düzenlenecek Memur-Sen İl Temsilcileri toplantısına katılacağını ifade eden Maden, anlaşma sağlanamadığı takdirde genel merkez gözetiminde eylemlere başlayacaklarını kaydetti.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2006 Cumartesi 16:30:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?