3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Camiler Ramazan’a hazırlanıyor

CAMİLER RAMAZAN’A HAZIRLANIYOR

Atakum Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, bölgelerinde bulunan bütün camilerin iç ve dış temizliğini, yıkamasını ve ilaçlamasını yaparak, cemaatin hijyen bir şekilde ibadetlerini yapabilmelerini sağlamak amacı ile Ramazan’a hazırlıyorlar.

Ramazan ayı öncesi bölgelerinde bulunan camilerin temizlik ve ilaçlamasını yapan Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını son hızla sürdürüyorlar. Camilerdeki temizlik ve ilaçlama çalışmalarını üç ayrı bölümde gerçekleştireceklerini belirten Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Atay Uludağ, “Ramazan öncesi camilerimizin içini temizliyor, yıkıyor ve iç-dış ilaçlamasını yapıyoruz. Bu çalışmamızı Ramazan ayı ortasında ve bayram öncesinde tekrarlayacağız. Yani camilerimiz, ekiplerimiz tarafından bu yıl üç kez temizlenmiş ve ilaçlanmış olacaktır” dedi.

Camilerdeki bütün temizlik ve ilaçlama işlemi bittikten sonra gül suyu ile de yıkadıklarını belirten Uludağ, “Cami cemaatinin hijyenik ve güzel kokulu bir ortamda huzur içinde ibadetlerini yapmaları için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz” diye konuştu.

CAMİLER RAMAZAN’A HAZIRLANIYOR
CAMİLER RAMAZAN’A HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2011 Salı 17:44:00
Güncelleme :26 Temmuz 2011 Salı 17:48:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?