4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Canik, araç filosunu güçlendirdi

CANİK, ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Canik Belediyesi, Devgeriş köyü mevkiine taşıdığı şantiye alanına 10 yeni araç kazandırarak araç filosunu büyüttü.

Mevcut şantiye alanını Devgeriş köyü mevkisine taşıyarak 11 dönümlük arazide modern bir şantiye alanı oluşturan Canik Belediyesi, ilçe halkına hızlı ve etkin bir hizmet sunmak amacıyla içerisinde kaynak atölyesi, akaryakıt istasyonu, araç yıkama ünitesi, malzeme deposu ve prefabrik yönetim odalarından oluşan modern ve teknolojik bir şantiye alanından sonra, şimdi de ekipmanlarını yeniliyor. Canik Belediyesi, satın aldığı 10 yeni araçla hem araç filosunu güçlendirdi, hem de hizmet kalitesini artırdı.

Yeni alınan dört adet çöp kamyonu, bir adet tır, iki adet Pikap, bir adet Hidromek kazıyıcı ve yükleyici, bir adet vakumlu yol süpürge aracı ve bir adet makam aracı Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak. 30 araçlık mevcut araç filosunu genişleten Canik Belediyesi, bünyesine kattığı 10 yeni araçla işçilik ve zamandan tasarruf sağlamayı da hedefliyor.

Belediye hizmetlerine önem verdiklerini söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, alınan her iş makinesinin hizmette yeni bir adım olduğunu ifade etti. Genç, "Belediyecilikte yeterli teknik donanım ve ekipmanın olmaması hizmette aksamalara neden olmakta. Teknolojik gelişmelere kayıtsız kalmayıp kendini yenileyen ve hizmet kalitesini artıran bir belediyecilik anlayışı ile mevcut araç filomuza yenilerini ekledik. Yapılan hizmetlerle yıldızı her geçen gün daha da parlayan Canik'te kaliteli hizmeti halkımızın ayağına getiriyoruz" dedi.

Halkın cebinden çıkan her kuruşun hesabını yaptıklarını ifade eden Başkan Genç, şunları kaydetti: "Kaynakların verimli kullanılması için şartları sonuna kadar zorluyoruz. Özellikle alınan yeni çöp kamyonları ile bölgemizde çöp toplama işlemini belediye olarak biz kendimiz yapmaya başladık. Yapılan bu hizmetin bütçemize çok ciddi katkıları olacak. Keza alınan diğer araçlar ile işçilik ve zamandan tasarruf sağlayacağız. Bir işi iş olsun diye değil, gerçekten halka en güzeli hizmeti sunmak için yapıyoruz. Alınan yeni araçların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum."

CANİK, ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ
CANİK, ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ
CANİK, ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 16:16:04
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 16:29:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?