5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Canik Beldesi'nin stratejik planı hazır

Samsun Canik Beldesi'nin 100 yıllık ihtiyacına karşılık verecek olan ve yasa gereği nüfusu 50 binin üzerindeki beldelerin hazırlaması gereken Stratejik Plan, Canik Belediyesi personeli tarafından hazırlandı. 

Canik Belediyesi Meşe Kültür Tesisleri'nde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle bir araya gelerek, stratejik planı değerlendiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 5 kişilik ekip tarafından hazırlanan ve 2007-2011 yılları arasını kapsayan stratejik planın Canik'in geleceğine damga vuracağını söyledi. İnsanların fani ama yapılan hizmetlerin kalıcı olduğunun altını çizen Genç, tamamen Canik Belediyesi personeli tarafından hazırlanan stratejik planın hazırlanmasında akademik kariyeri olan insanlardan, sivil toplum örgütlerinden ve toplumun bir çok kesimlerinden olmak üzere bir çok konuda insanın görüşlerinin alındığını kaydetti. 

5 kişilik ekip tarafından hazırlanan stratejik plan, slayt gösteri eşliğinde teknik başkan yardımcısı Selçuk Kemeröz tarafından birim müdürlerine anlatıldı. Başkan Yardımcısı Selçuk Kemeröz, stratejik planı 'Referans Alınan Bir Belediye Olmak', 'Karadaniz'i Yaşamsal Cazibe Merkezi Yapmak' ve 'Canik'i, Karadeniz'in Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi' haline getirmek olmak üzere 3 ana başlık altında topladıklarını ve bunlarında kendi aralarında çok sayıda alt başlıklara ayrıldığını söyledi.
.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2006 Çarşamba 15:35:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?