6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Canik Kaymakamlığı binası kiralandı

AK Parti Canik İlçe Başkanı Av. Yılmaz Hocaoğlu, İl Özel İdaresi'nce Canik Kaymakamlığı binasının kiralandığını ve devletin hizmetini Caniklilerin ayağına getirdiğini söyledi.

Gazi Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan Zeki Gedikli'ye ait yaklaşık 2 bin 500 metre alanı olan binanın İl Özel İdaresi'nce Canik Kaymakamlığı olarak kiralandığını belirten Hocaoğlu, çok kısa süre içerisinde kaymakamlığa bağlı Emniyet, Milli Eğitim, Tarım, Sivil Savunma, Tapu ve Nüfus, Mal Müdürlükleri ve Sağlık Grup Başkanlığı ile tüm hizmet birimlerinin bu binaya taşınacağını dile getirdi.

İlçenin kuruluşundan itibaren yapılan çalışmaların meyve verdiğinin altını çizen AK Parti Canik İlçe Başkanı Av. Yılmaz Hocaoğlu, şunları söyledi: "Hizmette adalet ilkesiyle hareket eden iktidar, Canik'in kalkınması için de her mahalleye bir merkez oluşturdu. Gazi Mahallesi'nin en önemli kazanımı da kaymakamlık olmuştur. Canik, Canik'ten yönetilecek olmasının hizmete hız ve etkinlik kazandıracak. Devletin gerek mahalli idare gerekse mülki idare olarak artık Canik'e Canik'ten hizmet edecek. Canikliye tüm birimleri bir arada olma artısı ile kaymakamlık hizmet binası ve ilçe müdürlükleri hayırlı olsun" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 20:29:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?