6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Canik Kültür Merkezi ihalesi yapıldı

Canik'e 10 dönüm alan üzerine yapılacak olan Canik Kültür Merkezi'nin ihalesi gerçekleştirildi.

Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yapılan ve 8 firmanın katıldığı ihalenin komisyon başkanlığını Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Selçuk Kemeröz yaptı. Canik'in her geçen gün büyüdüğünü ve ilçede kültürel faaliyetlerin yapılabilmesi için bir binasının bulunmadığına dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Kemeröz, “85 Bin nüfuslu Canik'e yaraşır, güzel bir kültür merkezi proje ürettik. Bugün ise bunun ihalesini yaptık. İhaleyi en kısa zaman içerisinde sonuçlandırıp, inşaatın başlamasını sağlayacağız” dedi.

Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde sosyal donatıları ile 10 dönüm alan üzerine 4 bin 600 metrekare inşaat alanına sahip olacak Canik Kültür Merkezi'nde sergi ve sinema salonları, kafeteryalar, gelin odaları, 520 metrekare alan üzerine iki adet düğün salonları ve 320 metrekare dinlenme yeri bulunuyor.

Açık ihale usulü yapılan ve 8 firmanın katıldığı ihalede firmaların evrakları tek tek kontrol edilip, ihale bedelleri açıklandı. İhale sonucunun ise ilerleyen zaman içerisinde açıklanacağı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 16:28:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?