2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Canik'e ağız ve diş sağlığı merkezi

Samsun'un merkez Canik ilçesine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurulacağı bildirildi.


Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. M. Erhan Sarı ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Başkan Genç, Canik'e kazandırmayı hedeflediği Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için yer tahsisi konusunda konuklarıyla bir görüşme yaptı. Geleceğin yaşam merkezi haline gelecek olan Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri içerisinden bir binanın bu işlev için kullanılması yönünde mutabakata varan Başhekim Sarı ve Başkan Genç, görüşmelerin ardından bu merkez için düşünülen Sosyal Tesisler girişinde bulunan 4 Katlı binada incelemelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Selçuk Kemeröz bina hakkında Başhekim Sarı ve beraberindeki heyeti bilgilendirirken, Başkan Genç, "Bu merkez için en ideal yerin burası olduğu kanaatindeyim. Bulunduğu konum itibariyle gerek ulaşım ve gerek diğer faktörler göz önüne alındığı zaman burası kaçınılmaz bir yer"diye konuştu.


Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. M. Erhan Sarı, "Yapılan yatırımlarla adeta yeni bir kent haline gelmiş Canik'te bu değişim hızına hizmet ve kalitemizle birlikte ortak olalım istedik ve Sayın Başkanımızla birlikte ilçeye açılacak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için bir görüşme yaptık. Nihayetinde bu merkez için Sosyal Tesisler içinde çok güzel bir yerin düşünülmesi bizleri son derece memnun etmiştir. Köklü bir değişim evresi geçiren Canik'e biz de hizmet kalitemizden ve politikamızdan ödün vermeden İlçe halkına en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olacağımızı belirtmek istiyorum" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 20:23:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?