2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Canik'te 33 adet park yapıldı

Canik Belediye Başkanı ve Adayı Osman Genç, çocukların sorunlarını dinledi, ev toplantılarına katıldı.


Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Gazi Osman Paşa Mahallesi Şifahane Geçidi'nde çocukların isteklerini dinledi. Şifahane Parkı'nda oyun oynayan çocuklarla bir araya gelen Başkan Osman Genç, gençlerin gelecek için ne kadar önemli olduğunu anlattı. Ülkelerin en büyük hazinesinin gençler olduğunu belirten Başkan Genç, "Çocukların boş vakitlerini en iyi ve güzel ortamlarda oyun oynayarak geçirmeleri için 33 tane park yaptık. Hedefimiz bu park sayısını 50'ye çıkartmak. Mahallelerde yeşil alanların korunmasına özen gösterdiğimiz gibi, yeni ürettiğimiz yerlerde ise park ve yeşil alanların geniş tutulmasını sağladık. Bunun en güzel örneği ise Yeşilova mahallesinde yapılan kentsel dönüşüm projesidir. 383 dönüm alanda Karadeniz Bölgesi'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinde 40 dönüm alanda binalar yer alırken, geride kalan alan ise yeşil alan ve sosyal donatılar için ayrılmıştır" dedi.
Ev toplantılarını Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde sürdüren Başkan Osman Genç, halkın yoğun ilgisi ile karşılandı. Toplantı öncesi halkın sıkıntılarını dinleyen Başkan Genç, vatandaşların iş isteği ile karşılaştı.


21. Yüzyılda teknoloji ile iç içe yaşanıldığına dikkat çeken Genç, yanlış beyanlarla kandırılmaya çalışılan halkın, bu beyanlara kanmadığını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 17:21:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?