2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Canik'te 40 kusiyere sertifika

Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim kurslarını başarı ile tamamlayan 40 kursiyere sertifikaları Canik Belediye Başkanı Osman Genç tarafından verildi.


Canik Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde (SEM) verilen kurslar kapsamında 2008 yılının son dönemine ait Bilgisayar Operatörlüğü Kursu'nu başarı ile tamamlayan 40 kursiyere sertifikaları verildi.


Başarılı bir dönemin ardından düzenlenen sertifika töreninde olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, sosyal belediyecilikle halkın hayatının kolaylaştırılması adına her alanda hizmet verdiklerini söyledi.

Başkan Genç, "5 yıl içerisinde bin 500'ü aşkın insanımızın meslek sahibi olması adına kurslar düzenledik ve sertifika verdik. Bu hizmetimiz varolduğumuz süreç içerisinde devam edecek. Verdiğimiz kurslarımızla bir yandan ev hanımlarımızın sosyal etkinliklere katılması ve ev ekonomilerine katkıda bulunması sağlanırken, diğer yandan da gençlerimizin istihdam edilmesi için uğraş veriyoruz" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Başkan Osman Genç, Yılmaz Hocaoğlu kursiyerlere sertifikalarını dağıttı.


Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen törene AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Canik Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Osman Genç, meclis üyeleri, vatandaşlar ve kursiyerler katıldı.


GENÇ, 70 YAŞINDAKİ ASİYE NİNE İLE OYUN OYNADI


Öte yandan, esnaf ziyaretlerini sürdüren Genç, Yavuz Selim Mahallesi'nde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Atılan sloganlar eşliğinde kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Başkan Osman Genç, yapılan hizmetlerde günü birlik düşünmediklerini, gelecek nesillere hitap edecek şekilde planlandığını vurguladı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bir ülkenin sahip olduğu en değerli varlık olan gençler, bizim geleceğimizdir. Canik'te hayata geçirdiğimiz projelerimizin hepsi, gelecek nesillerimize ışık tutmaktadır. Canik'in aydınlık geleceği için dur durak bilmeden çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız her hizmette sizlerin katkısı büyük" diye konuştu. Başkan Osman Genç, klarnet ve darbuka eşliğinde 70 yaşındaki Asiye nine ile oyun oynadı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 15:04:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?