2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Canik'te AK Parti'ye toplu katılım

MHP'den istifa eden 30 kişi, AK Parti Canik İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı.


Düzenlenen törene AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu partililere hitaben yaptığı konuşmasında, AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren halkın huzuru ve refahı yolundaki 'ak' mücadelesini haklı bulan vatandaşların AK Parti'yi tercih ettiklerini kaydetti. Hocaoğlu, "AK Parti'nin halka hizmet yolundaki onurlu mücadelesine haklı bulan herkese partimizin kapılara açıktır. Her geçen gün büyüyen partimiz, halkımıza hizmeti teşkilatımızın özverili çalışması ile getirmektedir. Partimizin bu durumunu gören ve AK Parti'li kadrolarda olmak isteyen kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum" dedi.


AK Parti'nin her kesimden insanı kucakladığını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Partimiz böyle yaptığı için ülkemize ve ilçemize hizmet götürmüştür. İlçemize hizmet verirken, insanların görüşlerine bakmadık. Hizmetin gerekliliğine ve insanlarımızın ihtiyaçlarının önceliklerine göre yerine getirdik. Partimize her geçen gün katılan yeni üyelerle AK Parti daha da güçlenmektedir. Bu ise çalışmalarımızda bizlere şevk vermektedir" diye konuştu.


Geçen hafta 50'yi aşkın MHP'li ile AK Parti'ye katılan eski MHP İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Neşe Erge ise 30 MHP'linin AK Parti'ye katılımından dolayı mutlu olduğunu ve bu tür buluşmaların devam edeceğini kaydetti. Yapılan konuşmalarından ardından AK Parti Canik İlçe Başkanı Hocaoğlu ve Belediye Başkanı Osman Genç, MHP'den AK Parti'ye katılan yeni üyelere rozetlerini taktı.

İha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 16:10:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?