6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Canik'te bayram coşkusu

Canik Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde bayramlaşma programı düzenlendi.

Programa, AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik İlçe Emniyet Müdürü Musa Bozkurt, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz, Belediye-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mustafa Çift, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Yakup Beyazer ve Canikliler katıldı.

Programda konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "İnsanlar, gerek yerel gerekse de merkezi yönetimlerde seçtikleri insanlar aracılığıyla hizmet bekliyorlar. 5 yıl önceki Canik'i ve bugünkü Canik'i kıyaslıyorum. Sağlık yatırımlarından üiversitesine, yolundan toplu konutuna kadar birçok alanda büyük değişimlerin yaşandığını hep birlikte görüyoruz. Artık Canik kabuğunu kırmış, Samsun'da değişimde öncüsü haline gelmiştir" dedi.

Bayramların neşe ve mutluluk kaynağı olduğunu, Canik'teki mutluluğunun ise birlikte yaşandığını vurgulayan Başkan Osman Genç ise Canik'te sosyal barışın sağlanması adına büyük hizmetler verildiğini kaydetti.

Programa katılan davetlilerle tek tek bayramlaşan Başkan Genç, çocukları da unutmadı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 17:41:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?