6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Canik'te belediye personeline yemek

Canik Belediyesi çalışanları 'dayanışma yemeği'nde bir araya geldi.

Canik Belediyesi Meşe Kültür Tesisleri'nde gerçekleştirilen yemeğe Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Belediye-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mustafa Çift , belediye personeli eşleri ve çocukları katıldı.

Her iki başkanın çalışanların çocukları ile yakından ilgilenmesi güzel görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Canik Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar sinevizyon gösterimi ile katılanlara sunuldu. Canik'te yaptıkları çalışmalar neticesinde Karadeniz Bölgesi'nde fark edilen bir bölge haline geldiğini söyleyen Genç, "Geçmişte bu bölge insanı diğer bölgelere gıpta ile bakıyordu. Şimdi ise diğer bölgelerde yaşayan insanların Canik bölgesine gıpta ile bakmakta. Çünkü burası çok güzel ve nezih bir bölge haline geldi. Karadeniz Bölgesi'nin incisinin tek adayı olacak yer de Canik'tir. Tüm bunları sizlerle birlikte hayata geçirdik. Canik'in ilçe olmasından yanı sıra yakaladığı değişim ve gelişimde sizlerin de katkısı var. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Canik Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu ve kendilerinin de bu aileden olduğunu ifade eden Belediye-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mustafa Çift, "Bazıları bizleri bu aileden saymıyorlar. Bizleri böyle mutlu bir günde ayırt etmeden çağıran Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür ediyorum"diye konuştu.

Konuşmaların ardından, katılanlar müzik eşliğinde oyun oynayarak gönüllerince eğlendi.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 10:24:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?