5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Canik'te çocuk şenliği

Samsun Canik Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle beldedeki çocuklara yönelik olarak 'Cumhuriyet Çocuk Şenliği' düzenliyor. 

Beldedeki tüm çocukların katılımıyla gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Çocuk Şenliği, yarın 29 Mayıs Fatih gerçekleştirilecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bu yıl farklı bir şekilde kutlayacaklarını dile getiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Cumhuriyeti emanet edeceğimiz gençliğimize ne kadar yatırım yapsak azdır" dedi. Türk gençliğinin bilim, teknoloji ve sosyal aktivitelerle donatılarak yetiştirilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Osman Genç, Canik Beldesi'nin ve Türkiye'nin geleceğinin emanet edileceği minik dimağların en iyi şekilde şekillenmesi ve yetiştirilmesi için imkanlar dahilinde her türlü aktiviteleri yapmaya çalıştıklarını söyledi. 

29 Mayıs Fatih Parkı'nda yapılacak şenlikte çocuklara yönelik olarak illüzyon gösterisi, palyaçolar, aşuk-maşuk ile çocuklara dağıtılmak üzere çeşitli hediyeler olacağını belirten Başkan Genç, 29 Ekim Pazar günü ise belde halkına yönelik olarak Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde "Cumhuriyet Çoşkusu" adı altında verilecek olan konserle Cumhuriyet Bayramı'nı belde halkıyla birlikte coşku içerisinde kutlayacaklarını sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2006 Perşembe 18:45:00
Güncelleme :26 Ekim 2006 Perşembe 18:48:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?