2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Canik'te değişim başlıyor

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçelerinde Ramazan Bayramı sonrası 5 yıldızlı otel ve lüks dairelerin yapılacağı kentsel dönüşüm hareketliliğini başlatacaklarını söyledi.


Başkan Osman Genç, Samsun'da görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Canik Belediyesi Meşe Kültür Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine Osman Genç'in yanı sıra 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz, AK Parti Canik İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve çok sayıda basın mensubu katıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan Osman Genç, Ramazan ayının kardeşliği, birlik ve beraberliği zirvede tutan bir ay olduğunu dile getirdi.


Canik'te yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Genç, "Canik'teki hızlı gelişim ve değişim devam ediyor. Kuzeyi Yıldızı Projesi'nde 960 konutun kurasını çektik, inşallah nisan ayı içerisinde konutları teslim edeceğiz. Özel üniversitenin yapımına inşallah bu hafta başlanacak. 2012 yılında eğitim-öğretime başlayacak. Bölgemizde özel sağlık hastanelerin yapımı devam etmekte. Romatem Fizik Tedavi Hastanesi ekim ayında açılacak ve faaliyete geçecek. Medimarin Hastanesi 2010 yılında hayata geçecek. Kızılay Bölge Hastanesi de 2010 yılında hayata geçmiş olacak" dedi.


Ayrıca bayram sonrası çok önemli bir proje başlatacaklarına dikkat çeken Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yeni Mahalle'deki alanda içinde 5 yıldızlı otel ve lüks dairelerin yapılacağı kentsel dönüşüm hareketliliği başlatacaklarını, bunun da Samsun'a önemli bir katkı sağlayacağını kaydetti.


19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz ise Başkan Osman Genç'in cemiyetlerine önemli katkılar verdiğini vurgulayarak, "Başkanımız Osman Genç, cemiyete hizmet binasının arsasını hibe etti ve en kısa sürede inşaata başlanacak. İnşallah kısa zamanda hizmet binamızın temeli atarak, kısa sürede bitirilmesi için çaba göstereceğiz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 09:16:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?