6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Canik'te hedef 50 park

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi tarafından Mert Irmağı çevresinde 3 bin 800 metrekare alan üzerine yapılan çevre düzenleme çalışmalarını inceledi.

Gelecek kuşaklara yeşili bol mekanlar oluşturup, güzel bir ilçe bırakmak için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Osman Genç, bunun içinde hemen hemen her mahallede çalışmaların sürdüğünü söyledi.

4 yıldır tüm mahallelerde yeşil alanların genişletilmesi için çalışmaların planlandığı şekilde sürdürüldüğünü dile getiren Genç, "Hedefimiz, yarınlarımız olan çocuklarımızın temiz ortamlarda oynamalarını ve büyüklerimizin ise rahat ortamlarda dinlenmelerini sağlamak. Bunun için de hedefimiz ilçemizdeki park sayısını 50'ye yükseltmek" dedi.

Gazi Mahallesi'nde Mert Irmağı ve Çiftlik Caddesi arasında kalan yaklaşık 3 bin 800 metrekarelik alanda çevre düzenleme çalışmalarının sürdüğünü anlatan Genç, "İçinde yürüyüş yolları, çocuk oyun grupları ve oturma bankları bulunan bu alandaki çalışmalarımızı 15 gün içinde tamamlayacağız. İlçemizde yeşil alanla ilgili çalışmalarımız sadece Gazi Mahallemizle sınırlı değil. Hemen hemen her yerde çalışmamız var" diye konuştu.

Çocuklar ise çevre düzenlemesi yapılan alada inceleme yapan Başkan Genç'e sevgi gösterisinde bulunup kendilerini düşündüğü için teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 12:41:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?