2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Canik'te hizmet turu

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 ay önce başlattığı hizmet gezilerini sürdürüyor.

Canik'te yaşanan değişim serüvenini 2004 yılından başlayarak anlatan Başkan Osman Genç, hizmet gezisini Meşe Kültür Tesisleri'nden başlattı. Hizmet gezisine AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Safiye öz ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, muhtarlar, gençlik kolları ve mahalle temsilcileri katıldı.

Konuşmasına, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıları kınayarak başlayan Başkan Osman Genç, Ortadoğu'da yaşanan bu insanlık dramının bir an önce sona erdirilmesi gerektiğini dile getirdi. Canik'in, yaşanan hızlı değişim ve gelişim sayesinde belde konumundan ilçe statüsüne kavuştuğuna değinen Genç, Canik'in beldeden ilçe olma yolundaki hizmet serüvenin mimarının halk ve onun temsilcileri olarak da hizmete gönül vermiş meclis üyeleri ve muhtarlar olduğunu söyledi. Genç, "İlçemizde yaşanan değişim ve gelişimi hep birlikte yaşayıp görüyoruz. Eğitimden kültüre, sağlıktan kurumsal dönüşüme kadar birçok alanda hızlı ve düzenli bir değişim yaşanıyor. Kamu, özel sektör ve belediyemizin imkanları ile ilçemize kazandırdığımız hizmetler, Canik'in en az 100 yılına hitap edecek kapasitede. Halkımızın hayatının kolaylaştırılması adına yapılan hizmetlerde Canik, hep ilklerin adresi haline geldi" dedi.

Başkan Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Safiye öz ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, muhtarlar, gençlik kolları ve mahalle temsilcilerine Canik'te yapılan proje ve hizmetleri yerinde gösterdi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2009 Cumartesi 23:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?