6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Canik'te kurs kayıtları başladı

Canik Belediyesi tarafından yapılan Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde aynı anda 8 ayrı branşta verilecek olan spor hizmetlerinde kayıtların başladığı bildirildi.

Canik Belediyesi Spor Müdürü Üzeyir Kodan, basketbol, futbol, voleybol, boks, kick-boks, wushu, masa tenisi, satranç, step-aerobik, pilates, fıtness-kondisyon, sauna ve halı saha gibi 7'den 70'e herkesin faydalanabileceği hizmetlerin verileceğini söyledi.

Vatandaşların, Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde sporun hem teoriğini hem de pratiği olmak üzere ikisini de aynı anda uygulama imkanı bulabileceğini belirten Üzeyir Kodan, "Karadeniz Bölgesi'nin en güzel spor tesisine herkesi bekliyoruz. Otoparkından yürüyüş yollarına, açık hava kondisyon aletlerinden dinlenme alanlarına kadar insanların rahatlığı bakımından her şey düşünülmüş durumda" dedi.

Dede, nine, baba, anne ve çocuklar olmak üzere tüm aile bireylerinin aynı anda tesislerden faydalanabileceğine dikkat çeken Kodan, "Her aile bireyi kendi yaşına uygun olarak seçeceği branştaki sporunu gönül rahatlığı içerisinde yapabilecek. Spor, sağlıklı bir yaşam ve sağlıklı gelecek için hayatımızın vazgeçilmezidir. Halkımız hem eğlenmek hem de sağlıklı yaşam için spor yapmak adına, Samsun'da sporun yeni adresi olacak Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'ne bekliyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 13:54:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?