5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Canik'te mahalle toplantısı

AK Parti Canik İlçe Başkanlığı tarafından Belediye Evleri Mahallesi'nde yapılan toplantıda, siyasiler ile vatandaşlar bir araya geldi. Aşıkpaşa Sokak'ta düzenlenen kahvaltıya AK Parti Sam

sun Milletvekili Ahmet Yeni, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz ile Belediye Evleri Mahalle Muhtarı Rıfat Öktem ve mahalle sakinleri katıldı.


Canik'te yaşanan değişim ve gelişimleri yakından takip ettiklerini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "Canik'te yaşanan gelişim ve değişim, ilçenin cazibe merkezi olmasına vesile oldu. Tüm bunlar kendiliğinden olmuyor. Canik'te değişimin mimarı Belediye Başkanımız Osman Genç'i, ilçeye kazandırdığı hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum. Siyasi hayatında başarılar diliyorum" dedi.
"Samsun'da böyle bir mahalle yok" diyerek sözlerine başlayan AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, mahalleye hizmette emeği geçen herkese teşekkür etti. Akyüz, "Belediye Evleri Mahallemize alt ve üst yapı, gençlik ve kadın kültür merkezleri, bilgi evi, sosyal tesisler gibi hizmetlerin getirilmesi çok önemli. Mahallemize gelen tüm bu hizmetleri görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum" diye konuştu.


Bu tür toplantılarla halkın Canik'e ve mahallelerine yapılan hizmetlerden haberdar olduğuna vurgu yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, göreve geldiklerinde makam kapısının sökülmesinin Canik'i halkla birlikte yöneteceklerinin sinyalini verdiklerine dikkat çekti. Aradan geçen 4.5 yıl içerisinde ilçeye yapılan hizmetlerde halkın fikir ve görüşlerinin alındığını belirten Başkan Genç, "İlçemizin tüm mahallerine götürdüğümüz hizmetlerde sizlerin katkısı var. Her mahallemize kalıcı eserler bıraktık. Gençlerimize yönelik olan eğitim yatırımlarımıza öncelik verdik. Türkiye'nin ikinci eğitim kampüsünü merkezi hükümetimizin de katkıları ile Canik'te yaptık. Bunu yeterli görmeyip, ikinci bir eğitim kampüsümüzü hayata geçirdik. Canik'te yaşanan değişimi görerek ilçemize yatırım yapan iş adamlarına teşekkür ediyorum. Mart ayında temelini atacağımız Canik Başarı Üniversitesi ile ilçemizin adı, tüm dünyada duyulur hale gelecek. Binlerce insanımıza istihdam sağlayacak. Eğitim ve kültür alanında yapılan yatırımlara büyük katkı sağlayacak" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2008 Pazar 17:23:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?