5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Canik'te organik kahvaltı açılışı

Canik Belediyesi'nin insanlara organik yaşam bilincini kazandırmak amacıyla hizmete sunduğu 'organik kahvaltı'nın resmi açılışı yapıldı.

Meşe Kültür Tesisleri'nde gerçekleştirilen 'organik kahvaltı' açılışına Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in yanı sıra, 20-21-22. dönem İstanbul Milletvekili Hüseyin Tansu, Bosna Hersekli Prof. Dr. İsmail Kasumagiç, AK Parti Canik İlçe Teşkilat Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, kurum müdürleri 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necdet Uzun, gazeteciler ve çok sayıda muhtar katıldı.

Canik Belediyesi'nin 2007 yılında başlattığı Canik Belediyesi Organik ve Doğal Ürünler Mağazası'nın(CANİKOM) ardından proje kapsamında organik kahvaltıyı hizmete sundu. İnsanlara organik yaşam bilincini kazandırmak amacıyla projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizen Osman Genç, "İlçemizde organik Kahvaltıyı hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyeciliği sadece yol ve kaldırım gibi alt yapı hizmetlerinden ibaret gören eski belediyecilik anlayışı yerine, daha sosyal ve vatandaşın her problemini yerinde çözmeye yönelik hizmet alanları üreten, sağlıklı kentsel dönüşüm projelerine, kültürden spor merkezlerine kadar ihtiyaç duyulan her alanda yatırımlar yapıyoruz" dedi.

Genç'in konuşmasının ardından organik kahvaltının açılışı katılanlarca kurdele kesimiyle yapıldı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kestiği kurdeleye tarih ve imza atarak Hüseyin Tansu, Prof. Dr. İsmail Kasumagiç'e armağan etti. Daha sonra katılımcılar, CANİKOM'u gezerek ürünleri inceledi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 13:07:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?