2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Canik'te seçim kutlaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Samsun Canik İlçe Teşkilatı tarafından seçimlerdeki başarıyı kutlamak amacıyla eğlence düzenlendi.

Canik Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde yapılan eğlenceye Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti' nin seçimlerde göstermiş olduğu sonuç nedeniyle buruk bir sevinç yaşadıklarını ve seçimde Canik'te gösterdikleri başarıdan dolayı AK Parti' nin yüz akı olduklarını söyledi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, seçimler için gece gündüz çalıştıklarını, seçimlerde başarılı bir sonuç aldıklarını ve neticenin Canikli vatandaşların başarısı olduğunu belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Canik Belediyesi'nde AK Parti olarak üstün bir başarı sağlandığını, artık seçimin geride bırakılmasını ve Samsun'u Türkiye'nin parlayan bir yıldızı yapmak için hizmetlere devam edilmesi gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından AK Parti üyelerine seçimlerde göstermiş oldukları başarılı çalışmalarından dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu tarafından plaket verildi. İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri sahneye çağrılarak vatandaşlara tanıtıldı. Samsun'un yerel sanatçıları söyledikleri türkülerle eğlenceye katılan 700'e yakın vatandaşları coşturdu.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 23:50:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?