2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Canik'te sünnet kayıtları başladı

Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce bu yıl 14.'sü düzenlenecek olan Canik Belediyesi Sünnet Şöleni için kayıt başvurularının başladığı ve 30 Haziran'da sona ereceği bildirildi.


Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay, "İlçemizde sünnet çağına gelmiş yavrularımızı sünnet ettirmek adına her yıl olduğu gibi bu yıl da böyle bir organizasyon düzenliyoruz. Kayıtlarımız başlamış bulunmakta olup, 30 Haziran Salı günü sona erecek. Başvurular, belediyemizin Beyaz Masa bölümüne, Kültür Müdürlüğü'ne ve mahalle muhtarlıklarına yapılabilir. Vatandaşlarımızın müracaatlar sırasında başvuru formunu doldurmaları ve kimlik fotokopilerini bırakmaları yeterli olacak" dedi.

Erbay, kayıtların alınmasının ardından 03-12 Temmuz tarihleri arasında Çocuk Cerrahisi Uzmanı Dr. Ali Osman Katrancı başkanlığındaki uzman sağlık personelleri tarafından çocukların evlerinde hijyenik bir ortamda sünnet ettirileceğini, 19 Temmuz Pazar günü de sünnet olan çocukların iştiraki ile Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde sünnet şöleni yapılacağını kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 17:46:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?