4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Çapkın kapıcıya 2.5 yıl hapis

KOMŞUSUNUN KIZINI ÖPEN KAPICIYA 2 YIL 6 AY HAPİS

Samsun'da kendisi gibi kapıcı olan komşusunun kızını öpen evli ve 1 çocuk babası genç, yargılandığı mahkeme tarafından 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir sitenin A bloğunda kapıcı olarak çalışan evli ve 1 çocuk babası Fedai K.'nin (26), aynı sitenin C bloğunda kapıcı olarak görev yapan meslektaşının kızı 15 yaşındaki F.D.'yi binanın asansörü girişinde öptüğü iddia edildi. Genç kızın durumu ailesine bildirmesi üzerine şikayet üzerine tutuklanan Fedai K., yaklaşık 5.5 ay cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye oldu. Samsun 1. Ağır Ceza  Mahkemesi'nde bugün görülen davada, Fedai K., hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, "Olay günü F.D. ile asansörün önünde karşılaştık. Kendisine nereye gittiğini sorunca bana cevap vermedi. Ben de sinirlenip tokat attım. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Daha önce şikayetçi olan F.D.'nin şikayetini geri aldığı öğrenildi. Genç kızın Fedai K.'nin kendisine soru sorduğunda cevap vermeyince öpüp boğazını sıktığını söylediği öğrenildi. Mahkeme heyeti Fedai K.'yi cinsel istismar suçundan F.D.'yi öptüğü için 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

KOMŞUSUNUN KIZINI ÖPEN KAPICIYA 2 YIL 6 AY HAPİS
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 14:09:02
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 15:34:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?