6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Çarşamba AK Parti'den vefa

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından, partinin kuruluşundan bugüne ilçe teşkilatında görev alan üyelere yönelik birlik ve dayanışma toplantısı düzenlendi.


Parti binasında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, kurucu üyeler ve çok sayı da yönetim kurulu üyesi katıldı. Sohbet ortamında gecen toplantıda birlik ve beraberliğin önemine değinildi. Toplantı konuşan Mehmet Köse, “2001 yılında kurulan partimizin Çarşamba teşkilatı da aynı yıl kuruldu. Bizler bu akşam yeni seçilen yönetim olarak partimizin kurulduğu günden bu tarafa partimizde aktif siyasette, yönetimde yer almış yönetime talip olmuş arkadaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Sağ olsunlar, partimize gönül vermiş tüm üyelerimiz çok yoğun bir katılımla bu akşam bizi yalnız bırakmadılar” dedi.

AK Parti ailesinin birlik ve beraberliğini kimsinin bozamayacağını kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “AK Parti, Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde olduğu gibi, Çarşamba'da da çok köklü bir teşkilata sahiptir. 2001 yılından bu güne ilçemizde örnek bir birlik ve beraberlik teşkilatçılığı görülmektedir” diye konuştu

İha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 18:05:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?