6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Çarşamba AK Parti'ye ziyaret

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı'na nezaket ziyaretinde bulundu.


Ak Parti İlçe Başkanlı Binası Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ziyarette konuşan İlçe Başkanı Mehmet Köse, “29 Mart'ta yapılacak seçimlerle ilgili start artık verilmiştir. Bu süreç hiç tahmin edemediğiniz kadar çok hızlı ilerleyecek. Belediye olarak hazırız, belediye meclis üyeleri arkadaşlarımız hazır, diğer meclis üyesi arkadaşlarımız hazır” dedi.


Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise şunları söyledi: “Teşkilatımızın zinde ve güçlü olarak bu süreci başarı ile tamamlaması ve 29 Mart'ta da anlımızın akıyla bu yarıştan başarı ile çıkmamız ve millet adına yürüttüğümüz hizmet görevini devam ettirmemiz acısından da bu ziyaretin önemi var.

Çarşamba Belediyesi olarak 4.5 yılda ilçemizde gerçekleşmesi hayal dahi edilemeyecek işleri başardık. Bütün kademelerinde en değerli en diri toplu teşkilat Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Çarşambamızda da Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatıdır. Bunu AK Parti mensubu olduğumuz için değil, gerçeğin bir ifadesi olduğu için söylüyoruz. Bu canlılık, bu teşkilat bilinci içerisinde 22 Temmuz'da olduğu gibi 29 Mart'ta yapacağımız yerel seçimlere hazırlanıyoruz.”

İha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 19:17:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?