6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Çarşamba MYO eğitime başladı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Çarşamba Meslek Yüksek Okulu(MYO), Çarşamba Ticaret Borsası tarafından yaptırılan yeni binasında eğitim-öğretime başladı.


Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Mithat Yılmaz, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Öztekin ve Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu yetkilileri 2008-2009 eğitim-öğretim döneminde okuyacak olan öğrencileri yeni binalarında karşıladılar.


Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu Hizmet Binası'nı 2008-2009 eğitim ve öğretim dönemine yetiştirmiş olmanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını kaydeden Ticaret Borsası Başkanı Mithat Yılmaz, 2 milyon YTL'ye mal olan okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.


Çarşamba'nın her gecen gün geliştiğini kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu, 2008-2009 eğitim ve öğretim döneminde yaklaşık 400 öğrencisi ile eğitim ve öğretime başlamıştır.

Önümüzdeki yıl bu sayının bine ulaşmasını hedefliyoruz. Şuan da bilgisayar teknolojileri ve programlama bölümü, muhasebe ve uygulama bölümü bulunan meslek yüksek okulumuz da en kısa zaman da yeni bölümler ilave olacaktır" dedi.


7 bin metrekare açık alana 2 kat üzerine 4 bin metrekare kapalı alan olarak inşa edilen hizmet binasında 12 adet derslik, kütüphane, 2 adet bilgisayar laboratuvarı, teknik resim salonu, kimya laboratuarı, amfi, çok amaçlı salon, kantin-kafeterya, 15 öğretim üyesi odası ve iç bahçe bulunuyor.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 18:11:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?