2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Çarşamba protokolü bayramlaştı

ÇARŞAMBA'DA BAYRAMLAŞMA

Çarşamba İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında protokol ve vatandaş bayramlaştı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Kurban Bayramı bayramlaşma programı, Adapark Göl Restoran'da gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya çok sayı da vatandaş da katıldı. Programa Kaymakam Nusret Şahin, Garnizon Komutanı Yusuf Böke, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz, İlçe Emniyet Müdürü Ugur Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti eski İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, İl Genel Meclisi ve belediye meclisi üyeleri, belediye ve kaymakamlık çalışanları, kamu kurumları idarecileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramların birleştirici ve bütünleştirici özelliğine değinen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, bu bayramda diğer bayramlar da olduğu gibi ilçe halkının rahat bir şekilde bayramlarını idrak edebilmeleri için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Adapark Göl Restoran'daki bayramlaşma programının ardından protokol üyeleri sırayla İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Çarşamba Cezaevi, Devlet Hastanesi, Askerlik Şube Başkanlığı'nı ziyaret etti.

ÇARŞAMBA'DA BAYRAMLAŞMA
ÇARŞAMBA'DA BAYRAMLAŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2009 Cumartesi 13:38:00
Güncelleme :28 Kasım 2009 Cumartesi 13:44:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?