2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Çarşamba TSO bütçesini belirledi

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nın(TSO) 2009 yılı bütçesi 545 bin TL olarak belirlendi.

Olağan Meclis toplantısında bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, “Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bugün Türkiye'de ilk 30 oda ve borsa arasına girebildiysek, bu büyük bir başarıdır ve sizlerin de benim gibi bu başarıyla gurur duyduğunuzu iyi biliyorum. 6 yıl gibi kısa bir sürede odamız bütçesini tam 15 kat artırdık. Biz, anlayış olarak daima bir rekabet içerisinde olduk. Fakat bu rekabet kişilerle değil, en iyi hizmeti verme gayesiyle olmuştur. Nitekim, odamız, Türkiye'de çok önemli oda ve borsaları geride bırakmıştır. Bu başarı, siz değerli meclis üyelerimizin, yönetim kurulumuza vermiş olduğu destek ve güvenle kazanılmıştır. Gerek üyelerimizden gerekse de Çarşamba halkından aldığımız olumlu tepkiler, doğru işler yaptığımızı ve bu güveni boşa çıkarmadığımızı göstermektedir” dedi.

Meclis toplantısında bulunduğu için duyduğu memnuniyetini dile getiren Çarşamba Kaymakamı Nusret Şahin de, “Mesleğim nedeniyle ülkemizin birçok yerinde görev yaptım. Şunu söylemeliyim ki, bulunduğu yere bu kadar katkı yapan bir oda ve hatta sivil toplum örgütü daha önce görmedim. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası gerçekten yapmış olduğu faaliyetler ve vermiş olduğu kaliteli hizmetlerle örnek bir kurum olmuştur. Ticaret ve Sanayi Odası, tüm kamu kurumlarınca örnek alınması gereken bir kurumdur. Gerçekten burada güzel bir birlikteliğin ve bütünlüğün sağlandığını görüyorum. Böyle bir ortamda başarı muhakkak gelecektir” diye konuştu.

Çarşamba TSO Meclis ve Disiplin Kurulu Üyelerine yaptıkları hizmetlerin anısına verilmek üzere hazırlanan plaketler, Kaymakam Nusret Şahin tarafından takdim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 17:55:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?