6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Çarşamba'da birlik gecesi

AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği akşam yemeğine parti delegeleri, köy temsilcileri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarından yaklaşık bin kişi katıldı.


AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ve yönetim kurulu üyelerinin düzenlediği 'Birlik ve Dayanışma Gecesi'nde AK Parti Samsun Milletvekilleri Suat Kılıç, Mustafa Demir, Ahmet Yeni ve Fatih Öztürk, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Hürriyet, Dikbıyık ve Ağacagüney Belediye Başkanları, İl Genel Meclis ve Çarşamba Belediye Meclis üyeleri ile eski İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz da hazır bulundu.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı geceye, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimlere yönelik hedef ve beklentiler damgasını vurdu. Toplantıda hazır bulunan milletvekilleri, "Çarşamba ve 4 beldesi ile birlikte Çarşamba'nın 5 belediyesini '5'i bir yerde' istiyoruz. 29 Mart 2009'da inşallah Çarşamba'nın boynuna '5'i birlik' asacağız" dedi.


Milletvekili Suat Kılıç ise, "Bölünmek, parçalanmak yok, Çarşamba'da Hüseyin Dündar kardeşimizle yola devam" diye konuştu. Kılıç, konuşmasına şöyle devam etti: "Çarşamba'da dimdik ve sapasağlam bir yapıya sahibiz. Daha önce de söyledim. Samsun siyasetinin bel kemiği Çarşamba'dır. Burası sağlam olduğu sürece Samsun'un hiçbir yerinde AK Parti en ufak bir problem yaşamayacaktır. Çarşamba, dün olduğu gibi bugün de dimdik ayaktadır. 6 AK Parti milletvekilinin 6'sı da Çarşamba'nın ve Çarşambalının yanındadır. Dün olduğu gibi bugün de Çarşamba'ya olan desteğimiz, Çarşamba'ya yönelik hizmetlerimiz devam edecektir.

Adalet sarayı, sebze ve meyve hali, otobüs terminali, toplu konut alanı, köy yolları, içme suları, okulları ve hastane ile Çarşambamız yepyeni, bambaşka bir ilçe haline gelmiştir. Eski yönetim-yeni yönetim demeden, eski başkan-yeni başkan demeden, ayrılık derdine düşmeden, birbirimize kenetlenerek, bu yolda kol kola yürümeye devam edeceğiz. Türkiye'de hem ulusal hem de yerel hizmetlerin mimarı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Başbakanımızın belediyecilikteki hizmet anlayışını, Çarşamba'ya birebir yansıtan ve bizlerin desteğiyle ortaya başarılı hizmet çıkaran Hüseyin Dündar kardeşimize de bu yolda sahip çıkmaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Çarşambalılar, Çarşamba için durmak yok, hizmete devam, çalışmaya devam, yola devam."

İha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 13:38:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?