2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Çarşamba'da SKM açılışları

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Ali Fuat Başgil, Umut ve Üçköprü Mahalleleri Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) açılışları yoğun ilgi gördü.


Belediye Başkanı ve Adayı Hüseyin Dündar, İlçe Başkanı Mehmet Köse, AK Parti İlçe Yönetimi, AK Parti İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları üyelerinin de katıldığı açılışta, Başkan Dündar, mahalle sakinlerinin coşkulu sloganları ile moral buldu. Soğuk hava ve sağanak yağmura rağmen gerçekleştirilen açılış merasimine mahalle sakinleri akın etti.

Salonun yetmemesi üzerine açık havaya alınan mahalle sakinlerine hitap eden Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hüseyin Dündar, "Mahallelerimizin kanayan yarası olan birçok konuyu 5 yılda büyük ölçüde çözdük. 5 yıl önce söz verdiğimiz projelerin hepsini fazlasıyla hayata geçirdik. 2004 yılında yapılan yerel seçimler öncesi bu mahallelerimizle ilgili sizlere ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik. Ali Fuat Başgil, Umut ve Üçköprü Mahallelerimizde yol alt yapı, tapu gibi birçok sorunu büyük ölçüde çözüme kavuşturduk" dedi.


AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse ise, "İşte Çarşamba, İşte AK Parti budur. AK Parti iktidarının nimetlerinden en iyi şekilde yararlanan ilçemizin fotoğrafı değişmiştir. Devlet yatırımları ve belediye hizmetleriyle 5 yılda birçok vilayeti geride bırakan ilçemiz gelecek 5 yılda da çok daha fazla gelişecek" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 15:17:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
reis IP: 85.105.116.xxx Tarih : 27.02.2009 13:43:54

 evet gerçekten kalabalık mış....=)))... başkan ve ekibi 20 tane araçla gitti... arabalarda 60 kişi vardı ... dittiği yerde de 20 kişi toplam 80 kişi ... eeee doğal olarak 80 kişi sayın başkan ve ekibi için bayağı kalabalık bi grup... =)))...devam et başkan çarşamba arkanda... ama emniyetr müdürnü de görevden aldırmışsın helal olsun bu nu söylemek lazım...koruma sayın da artmıştır şimdi bravoooo...