2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Çarşı esnafından Başkan'a ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na üçüncü kez seçilen Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret eden Yabancılar Çarşısı Derneği Yönetimi ve esnaflar, 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.

Yabancılar Çarşısı Dernek Başkanı Olcay İnanç, dernek üyesi esnaflarla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı Başkanlık Sarayı Toplantı Salonu'nda ziyaret etti. Dernek Başkanı İnanç, Başkan Yılmaz'a desteklerini her zaman verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade ederek, "Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, Karadeniz'in en modern çarşısını bize kazandırdı. Onun hakkını kesinlikle ödeyemeyiz. Bizi barakalardan kurtarıp modern bir yere kavuşturdu. Onun sayesinde ekmek yiyoruz" dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise Yabancılar Çarşısı Dernek üyesi esnaflarını makamında görmekten büyük sevinç duyduğunun altını çizerek, "Yabancılar Çarşısı sayesinde binlerce insan ekmek yiyor. Onlar bize açık olarak desteklerini gösterdiler. Biz de üzerimize düşen görevi yaparak Samsun'a güzel bir çarşı kazandırdık. Yabancılar Çarşısı esnafının her türlü sorunlarını da çözmek için onların yanında olacağız" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 12:36:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?