2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Cemiyete manzaralı yer

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ne deniz manzaralı bir yer tahsis etti.


19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nin yıllardır süren yer problemine Canik Belediye Başkanı Osman Genç, son noktayı koydu. Daha önce cemiyete yer sözü veren Başkan Genç, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'nu ilçede gezdirerek, cemiyete uygun yerleri gösterdi. Bunun üzerine 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Samsun'un boğazı olarak bilinen Derbent mevkiinde deniz manzaralı bir yeri beğenerek buranın cemiyete verilmesini talep etti. Başkan Genç, cemiyet yönetimini kırmayarak, yerin tahsisi için gerekli çalışmaları başlattı.


Başkan Genç, cemiyetin yer sorunun çözülmesi için daha önce söz verdiğini hatırlatarak, "Bugün alternatif yerleri gezdik. Toptepe Mahallesi’nde deniz manzaralı bu yeri 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri uygun buldular. Vatandaşlara ait bu yeri satın alarak, cemiyete devretmek istiyoruz. Projelerini hazırlayarak 2 ay içinde buranın temelinin atılmasını sağlayacağız. Gazeteciler Cemiyeti'nin ilçemizde olması bizler için gurur verici. Bulunduğumuz yer İstanbul Boğazı’nın manzarasını hatırlatan bir yer. Burada gazetecilerin rahat dinlenme imkanı bulacağını umuyoruz" dedi.
19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz ise Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti. Temiz, yer tahsis işlemlerinin bitmesinin ardından bazı kuruluşlar ile diyalog içerisine girerek, binanın yapımını sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2009 Çarşamba 18:06:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?