4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Cenaze yolunda kaza: 5 yaralı

CENAZEYE GİDEN OTOMOBİL TAKLA ATTI: 5 YARALI

İstanbul Silivri'den cenaze için Samsun'a giden ailenin içinde bulunduğu otomobilin yoldan çıkarak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun-Ankara kara yolu 17. kilometresi Adalar mevkiinde saat 11.45 sıralarında meydana geldi. İstanbul Silivri'den Samsun'un Ayvacık ilçesinde vefat eden yakınlarının cenazesine giden ailenin içinde bulunduğu, Ali Şenyer (30) idaresindeki 33 EA 3863 plakalı otomobil, sağanak yağış dolayısıyla kaygan yolda virajı alamayarak yoldan çıkıp takla atarak tarlaya yuvarlandı. Kazada, otomobil sürücüsü Ali Şenyer ile Hatice Şenyer (36), 4 aylık Aleyna Şenyer, Ahmet Şenyer (42) ve Kader Şenyer (23) yaralandı.

Yaralılara ilk müdahaleyi, yoldan geçmekte olan ve Amasya'dan Samsun'a hasta taşıyan Amasya Devlet Hastanesi'ne ait ambulansta görevli sağlık personeli yaptı. Yaralılar, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi TIP Fakültesi Hastanesi ile Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

CENAZEYE GİDEN OTOMOBİL TAKLA ATTI: 5 YARALI
CENAZEYE GİDEN OTOMOBİL TAKLA ATTI: 5 YARALI
CENAZEYE GİDEN OTOMOBİL TAKLA ATTI: 5 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 15:01:02
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 21:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?