2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Cep kullanan askere 25 gün hapis

Samsun'da bir kişi vatani görevini yaparken cep telefonu ile yakalandığı için hapis cezasına çarptırıldı ve yakalanarak tutuklandı.

Askerlik görevini yaptığı sırada cep telefonu ile konuşurken yakalanan Hakan K.(26), 'emre itaatsizlik' suçundan yargılandığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Askeri Mahkeme tarafından 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Hakan K., Samsun Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen Hakan K., adli işlemlerinin ardından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2009 Salı 13:43:05
Güncelleme :6 Ekim 2009 Salı 20:11:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
keskin IP: 92.75.71.xxx Tarih : 6.10.2009 22:41:39

VALLAHI COK SACMA GÜLÜNC BIR OLAY-BIRDE KALKMISLAR AVRUPA BIRLIGINE GIRECEKLER GIRERSINIZ COK BEKLEYIN;AVRUPA DEGIL HAVADAKI KARGALAR DAHI GÜLER SIZE -SIZIN UYGULAMALARNIZ BIRAKIN AVRUPAYI AFRIKA ÜLKELERINDE BILE GECMEZ-COK KOMIK YANI -TELEFONLA KONUSANI CEZA EVINE ATIN ,SIMIT CALANI ,BAKLAVA CALANI ,EKMEK CALANI, VS AMA DEVLETIN KATRILYONLARINI CALANLAR ELLERINI KOLLARINI SALLAYA SALLAYA DOLASSINLAR -ASKER POLIS SAKAL  BIYIK BIRAKAMAZ  BUNA BENZER DAHA COK KOMIK UYGULAMALAR  YAHU NEREDE VAR SIZIN BU UYGULAMALARINIZ DUY SAYIN BASBAKAN BILIYORUM SANA KALSA SEN BIR GÜNDE DEGISTIRISIN BU DEMODE OLMUS KÖHNEMIS UYGULAMALARI AMA ZAMAN LAZIM BILIYORUM ALLAH YOLUNUZU ACIK ETSIN -BU ASKEREDE GECMIS OLSUN-----V SELAM