26
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Cep telefonu gaspına 20 yıl hapis istemi

Samsun’da bir kişinin cep telefonunu bıçak zoruyla gasp ettiği iddiasıyla tutuklanan gencin 20 yıl hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yenidoğan Mahallesi’nde yaklaşık 2 ay önce meydana geldi. Resul Atmaca’nın (20) cep telefonu, bıçak zoruyla gasp edildi. Yapılan araştırma sonucu gasp olayını Mehmet Yıldırım’ın (23) gerçekleştirdiği iddia edildi. Polis, firarda olan Mehmet Yıldırım’ı yakaladı. Mardin’de asker olduğu belirtilen Mehmet Yıldırım, tutuklanarak 7. Kolordu Diyarbakır Askeri Cezaevi’ne gönderildi.

Hakkında bıçaklı gasp suçundan 20 yıl hapis cezasıyla dava açılan Mehmet Yıldırım’ın bugün yargılanmasına başlandı. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasında tutuklu sanık, Diyarbakır Askeri Cezaevi’nde Samsun’a getirildi. Duruşmada kendini savunan Yıldırım, " Namusum için adam öldürdüm ama gasp yapmadım. 100 milyon lira değerindeki bir telefon için bunu yapmam mümkün değil" diyerek suçlamaları kabul etmedi.

Olayın mağduru Resul Atmaca’nın vatani görevini yapmak için askere gitmesi nedeniyle ifadesinin alınması için duruşma ertelendi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2005 Perşembe 15:25:04
Güncelleme :1 Nisan 2005 Cuma 11:37:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?