3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Çetinkaya tebrikleri kabul ediyor

ÇETİNKAYA TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

Bir süre önce göreve atanan AK Parti Samsun il Başkanı Osman Çetinkaya, tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

AK Parti Canik İlçe Başkanı Av. Yılmaz Hocaoğlu ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, köy ve mahalle sorumlu başkanları ile çok sayıda partili, AK Parti İl Başkanı Çetinkaya'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Çetinkaya, aynı gün 2 ayrı ilçe başkanı ve yönetim kurullarının üyelerini ağırladı. AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Sami Pala, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, belediye meclis üyeleri ile Vezirköprü ve Terme parti teşkilatları Çetinkaya'yı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Çetinkaya, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, siyasette birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurguladı. Çetinkaya, "Partimize gönül veren herkesi burada gördüğüm için mutluyum. Hiç şüphem yok, bu birliktelik uzun süren bir yolculuk olacak. Tüm gücümüzle Samsun için çalışacağız" dedi.

Seçim çalışmalarına başladıklarını belirten Çetinkaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “12 Haziran 2011 genel seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacağız. Bunun çalışmalarına başladık. Teşkilatımız birlikte ve çok güçlü. Gelinen süreçte partimiz güç kaybetmemiş güç kazanmıştır. Dört ayda her birimiz göstereceğimiz çaba ile partimizin gücüne güç katarak seçime gideceğiz. Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, bakanlarımızın, milletvekillerimizin nasıl gece gündüz çalıştıklarını hepimiz görüyoruz. Teşkilatımızdaki en ufak görevdeki arkadaşımız da bu hizmet aşkı ile çalışmalı, çalışıyor da. Vatandaşımız da bunun farkında. Tüm bunların sandığa yansımasını hepimiz 12 Haziran'da Allah'ın izni ile göreceğiz.”

ÇETİNKAYA TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2011 Çarşamba 18:35:03
Güncelleme :16 Şubat 2011 Çarşamba 18:54:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?