5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Cevdat Aydın veda ediyor

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılan ve kadrosunun bulunduğu Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı görevine dönen Cevdet Aydın, "Çok başarılı bir dönem geçirdik" dedi. 

Pazartesi günü Ankara'da bakanlıktaki görevine başlayacağı öğrenilen Cevdet Aydın, veda ziyaretleri yapıyor. 3 yıl boyunca İl Milli Eğitim Müdürü olarak Samsun'da hizmet ettiğini, yeni görevinde aynı iştiyakla, yılmadan ülkeye ve eğitime hizmet vermeye devam edeceğini kaydeden Aydın, "Eğitim yönetimi, eğitim kalitesi, fiziki yapı ve teknolojiyi en ücra köşelere kadar ulaştırdık ve büyük bir mesafe kat ettik. Çok başarılı bir dönem geçirdik. Samsun'da olduğumuz süre içinde insanları, kim ve nereli oldukları ile değil, liyakatleriyle değerlendirdik. Devletimizin mevkilerini ve kaynaklarını sadece milletin hizmetine sunmak ilkesiyle hareket ettik. Doğal olarak bu genel bir teveccüh ve memnuniyetle beraber belli rahatsızlıklara da yol açmış olabilir. Ancak bilinmelidir ki, üç yıldır şerefle yürüttüğüm görevimden kendi adıma müsterih olarak ayrılıyorum. Bundan sonra görev yapacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Gecemizi gündüzümüze katarak, bütün gayretlerimizi kendileri uğruna sarf ettiğimiz geleceğimizin mimarı öğrencilerimizin sevgiyle gözlerinden öpüyorum" dedi. 
.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2006 Cuma 00:51:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih can IP: 88.226.210.xxx Tarih : 29.06.2006 17:26:53
gerçekten samsuna büyük hizmetler yapan sevgili müdürümüze canu gönülden teşekkür ederim yeni hizmet mahallinde başarılar dileyerek yeni görev yerindede vatanımza ve samsunumuza hizmetler yapmasını temenni eder,allahım yolunu daima açık etsin.teşekkürler SAYIN KIYMETLİ MÜDÜRÜM