4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Cezaevi müdürü veda etti

CEZAEVİ MÜDÜRÜ VEDA ETTİ

Silivri L Tipi Cezaevi'ne tayini çıkan Vezirköprü M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 2. Müdürü Süleyman Topdemir için veda yemeği verildi.

Dört yıldır Vezirköprü M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 2. Müdür olarak görev yapan Süleyman Topdemir'in tayini Silivri L Tipi Cezaevi'ne 2. müdür olarak çıktı. Topdemir için, Akçaabat Lokantası'nda bir veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Cumhuriyet Savcısı Yaşar Adıgüzel, Ekrem Güven, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı İlker Emirze, Vezirköprü M Tipi Cezaevi Müdürü Şeref Tatlı ile ceza evi personeli katıldı.

Kurum Müdürü Şeref Tatlı yaptığı konuşmada, " 'Süleyman Topdemir kimdir?' diye bana sorulduğunda zor şartlar arlında çalışan, cefakar, vefakar ve hukuk devletine saygılı bir insan olarak tanımlayabilirim.

Bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar dilerim. Yolun açık olsun" dedi.

Silivri'ye tayini çıkan Cezaevi 2. Müdürü Süleyman Topdemir de, "Sizlerle birlikte görev yaptığım süre içersinde şahsım adına uyum içersinde çalıştığımızı düşünüyorum. Hepinize hayat boyu mutluluklar diliyorum. Hakkınızı helal edin. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Süleyman Topdemir'e Cumhuriyet Savcısı Ekrem Güven tarafından hediye verildi.

CEZAEVİ MÜDÜRÜ VEDA ETTİ
CEZAEVİ MÜDÜRÜ VEDA ETTİ
CEZAEVİ MÜDÜRÜ VEDA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2010 Cuma 14:11:01
Güncelleme :20 Ağustos 2010 Cuma 14:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?