2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Cezaevi yolu asfaltlanıyor

Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, yapılan asfaltlama çalışması sonrasında cezaevinin il ve ilçeyle olan bağlantısının kolaylaşacağını söyledi.


Kaymakam Boyacı, Bafra Belediye sınırları içinden başlayıp sanayi camisinin alt kısmından Dededağ-İkizpınar darboğaz yolunda yaklaşık 4.5 kilometre bir yolun asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
Asfaltlanan Dededağ-İkizpınar darboğaz yoluyla aynı güzergahta bulunan cezaevi yolunun asfaltlama çalışmalarının sürdüğünü belirten Boyacı, “Özel İdare'nin yaptığı asfaltlama çalışması için yaklaşık 6 bin ton malzeme çekildi. Özel İdare'den gelen ekiplerle sürdürdüğümüz asfaltlama çalışması hızla ilerlemekte” dedi.
Yolun 3 kilometresinin köy, 1.5 kilometresinin de belediye sınırları içinde olduğunu ifade eden Boyacı, asfaltlanan Dededağ-İkizpınar darboğaz yolunun cezaevine hizmet edeceğini kaydetti. Boyacı, “Yaklaşık bin 500 kişi kapasitesinde olan cezaevi bitmişti. Ancak yol asfaltlanmamıştı. Yapılan asfaltlama çalışması sonrasında cezaevinin il ve ilçeyle olan bağlantısı kolaylaşacak. Ayrıca şehir dışından gelenlerin de Bafra'ya uğramasını sağlayacak” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 19:01:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?