2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

CHP destek istedi

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Samsun Milletvekilleri Haluk Koç ve Suat Binici, Vezörküprü ilçesinde katıldıkları açık hava toplantısında destek istedi.


Milletvekilleri Haluk Koç ve Suat Binici, Vezirköprü'de parti binası önünde İlçe Başkanı Mustafa Keskiner, Belediye Başkan Adayı Bahaddin Dinler ve çok sayıda partili tarafından coşku ile karşılandı. Milletvekili Haluk Koç, "5 yıldır yerel yönetim, 7.5 yıldır da genel yönetim olarak hiç bir şey yapmayanlar, 'şunu yapacağız, bunu yapacağız' diye oy istiyorlar. 29 Mart Pazar günü bir uyarı yapmak zorundasınız. Sandık vizyondur, sandık namus meselesidir, eğer işlerin iyiye gittiğini sanıyorsanız verin. Ama
iyiye gitmiyor diye bir uyarı yapmak istiyorsanız bunun adresi Cumhuriyet Halk Partisi'dir" dedi.


Suat Binici ise, "Samsun, 2002 seçimlerinden önce kalkınmada 7. sıradaydı ama bu iktidar sayesinde 35 sıraya düştü. Gelemen çiftliğini sattılar, limanı sattılar. Samsun'a ve Vezirköprü'ye ne yaptılar? 2004 yılında 'Samsun'a tersane yapacağız, 15 bin kişiyi işe alcağız' diyenler bugün tersanenin T sini bile yapamadılar. 29 Mart seçimlerde kanmayalım ve hükümete gerekli uyarıyı yapalım" diye konuştu.
Konuşmalardan sonra seçim bürosuna geçen milletvekilleri, burada vatandaşların sorunlarını dinledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 18:50:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?