6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

CHP'de önemli toplantı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde(CHP) atamayla göreve gelen il yönetimi, ilçe başkanları ile birlikte yerel seçimlere hazırlık toplantısı yaptı.

CHP'liler ilk etapta Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Ardından il binasına geçen partililer, ilk toplantısını gerçekleştirdi. CHP Samsun İl Başkanı Vedat Yılmaz başkanlığında yapılan toplantıya, CHP Samsun Milletvekili Suat Binici, il yönetimi ve ilçe başkanları katıldı.

Toplantı öncesi açıklama yapan Vedat Yılmaz, "Önümüzdeki süreç yerel seçimler sürecidir. İl yönetim kurulumuz sadece yerel seçimlere yönelik faaliyetlerde değil, önümüzdeki 1 yıl içerisindeki genel, bölge ve ildeki sorunlarıyla ilgili yapılabilecek her türlü faaliyetle ilgilenmek ve çözüm üretmek için çalışmaktadır. Bu çerçevede ilçe başkanlarımızın sorumluluk alanlarında ilgili öneri ve değerlendirmelerini almak üzere bugün ilk ciddi toplantımızı yaptık" dedi.

Samsun'da yeni oluşturulan Atakum, İlkadım ve Canik ilçelerinde göreve gelecek olan ilçe başkanlarının görevlendirmelerinin gelecek hafta içinde yapılmasını umut ettiğini kaydeden Yılmaz, bunun genel merkezin yetki ve sorumluluk alanında olan bir konu olduğunu ifade etti. Yılmaz'ın açıklama yapmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 18:21:07
Güncelleme :14 Ağustos 2008 Perşembe 18:24:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?