2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

CHP'liler bir araya geldi

CHP'li vekil ve adaylar, kaynaşma toplantısından bir araya geldi.


CHP Canik İlçe Başkanlığı tarafından Gazi Mahallesi seçim bürosunda kadın kollarının organizasyonunda kaynaşma toplantısı düzenlendi. Toplantıya CHP Samsun Milletvekili Suat Binici, CHP İl Başkanı Vedat Yılmaz, CHP Canik İlçe Başkanı Yılmaz Türkoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atalay ve Canik Belediye Başkan Adayı İsmail Kuru ve partililer katıldı.


Konuşma yapan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atalay, Türkiye'deki ekonomik sıkıntılara değindi. Atalay, "Türkiye ekonomik krizin ortasında. İş yerleri kapanıyor, insanlar işsiz kalıyor. Halk yoksulluk içinde. Yaşanan bu olumsuz tablonun örneğini Canik'te görüyoruz. Halka seçim öncesi bu olumsuz tabloyu anlatmalıyız. Halkımızın neyin, ne olduğunu çok daha iyi anlamasını sağlamalıyız" dedi.
Canik Belediye Başkan Adayı İsmail Kuru, CHP'ye 29 Mart Yerel seçimlerinde ilk müjdeyi Canik'ten vereceklerini kaydetti. Canik'te kadın ve gençlik kollarının birlikte ciddi bir seçim çalışmasına başladığını ifade eden Kuru, Canik'te ciddi çalışmalara imza atacaklarına dikkat çekti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 19:18:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?