3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Çiçek verdi, sorun dinledi

ÇİÇEK VERDİ, SORUN DİNLEDİ

Samsun Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Gazi Devlet Hastanesi'nde çalışan hemşirelere karanfil dağıttı, sorunlarını dinledi.

12 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle Gazi Deflet Hastanesi'nde çalışan hemşerileri İl Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Başhekim Opr. Dr. Ahmet İsmailoğlu, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Yusuf Köksal ve başhemşireler hastaneyi dolaşarak görevlerini icra eden hemşirelerin gününü kutladı. Hemşirelere çiçek veren İl Müdürü Kasapoğlu, onların sorunlarını da dinledi. Hemşirelerin önemli bir görevi üstlendiğini ve onların başarılı çalışmaları sonucunda sağlık sisteminin önemli bir ayağının ilerlediğini belirten Kasapoğlu, "Fedakarca hizmet yapan hemşirelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, sonsuz sabır, her türlü özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan hemşirelerimizle birlikte çalışmaktan mutluyuz. Hemşirelerimiz, ülkemiz sağlık sorunlarının çözümüne yönelik çabalarımızda giderek önem kazanan bir role sahip. Hemşirelerimiz gerek koruyucu sağlık hizmetlerinde gerekse tedavi edici sağlık hizmetlerinde çok önemli görevler üstlenmektedir. Ülkemizin her köşesinde, köylerde ve kentlerde, kimi zaman zor şartlar altında, vazifelerini özveriyle gerçekleştirerek halkımızın sağlığına hizmet etmektedir" dedi.

Hemşireler ise kadro sorunları, mesai sıkıntıları ve ücret problemleri ile sınavsız görev gibi haklarının verilmesi konusunda taleplerde bulundu.

ÇİÇEK VERDİ, SORUN DİNLEDİ
ÇİÇEK VERDİ, SORUN DİNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2011 Perşembe 18:17:00
Güncelleme :12 Mayıs 2011 Perşembe 18:28:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?