6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Çiçekçiler organik pazarda

 Çiçekçilerle bir araya gelen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Organik Pazar alanında haftanın bir günü çiçekçilerin olacağını söyledi. 

Gazi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda belde sınırları içinde hizmet veren çiçekçilerle bir araya gelen Başkan Süleyman Kaldırım, yakında hizmet vermeye başlayacak olan Organik Pazar alanında yapılacak uygulamalar hakkında bilgi verdi. 

Haftanın bir gününü çiçek satışı için ayıracaklarını dile getiren Başkan Kaldırım'ın bu önerisine çiçekçilerde destek verdi. Doğal yollarla üretilmiş organik ürünlerin yanı sıra, özürlülerin, mahkumların da bu alandan faydalanacağını kaydeden Başkan Kaldırım, “Gazi Belediyesi olarak Organik Pazar alanını kurmaya karar verdiğimiz her kesime hitap eden bir alanın hayata geçmesini planladık. Bu doğrultuda el emeği üreten sanatçılar, cezaevindeki mahkumlar, özürlüler ve diğer birçok meslek koluna bu alan içerisinde satış imkanı sağlamaya karar verdik.
 
Herkesin kendine hitap eden ürünleri bulabileceği alanımızla ilgili çiçekçilerimizle bir araya geldik. Haftanın bir günü Organik Pazar'da yer alacak çiçekçilerimiz, uygulamamızı renklendirecek” diye konuştu. Daha sonra çiçekçilerle birlikte Organik Pazar alanını gezen Başkan Kaldırım, satış yerleri hakkında bilgi verdi.

.
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 17:51:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?