2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Çılgın boğa ortalığı birbirine kattı

Samsun'un Bafra ilçesinde ipini koparan boğa ilçeyi birbirine kattı, 2 kişinin yaralanmasın yol açtı.


Bafra'nın hemen çıkışındaki Dededağı köyünden ipini koparıp kaçan çılgın boğa, kilometrelerce mesafe koşara şehrin içine girdi. Sahiplerinin ve vatandaşların kovalamacası sonucu şaşıran boğa, Emirefendi Mahallesi Emirefendi Sokak'taki bir mobilya mağazasının camını kırarak içeri daldı. Anında olay yerine gelen zabıta, polis ve itfaiye ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Olay yerine gelen Bafra Belediyesi zabıta ekipleri boğaya özel tabanca ile uyuşturucu iğne attı.
İğneden sonra çılgına dönen boğa, mağazadan çıkarak sağa sola saldırmaya başladı. Çılgın boğa Bulvar Caddesi'nden Güven Sokak'a girdi. Önce kaldırımdan koşan boğa, kaldırım üzerindeki bir dondurma dolabını yıktı, sonra ana yol açıktı. Ters yönde ilerleyen boğa, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişiye ve yolda ilerleyen bir faytona çarptı. Boğa sonra Güven Sokak'a girdi. Boğa herkesin kaçışmaları arasında yolun sonundaki bir apartmanın içine girdi. Etrafında koşan vatandaşlar boğayı buraya hapsetti.
Apartman girişinde demir kapı ile kıstırılan boğa uyuşturucu iğne atılarak etkisiz hale getirildi. Etraftaki insanların şaşkın ve tedirgin bakışları arasında sahiplerinin üstü açık aracına konulan boğa, alkışlarla gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 15:57:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?