6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Cinnetin arkasından dram çıktı

Almanya'da eşi ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar eden gurbetçi Çağlar Köksal ile ailesi, Samsun'un Bafra ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi. Çağlar Köksal'ın annesinin 9 aydır bitkisel hayatta olduğu için İstanbul'da bir hastanede tedavi altında bulunduğu ortaya çıktı.

Almanya'nın Rheine kentinde cinnet getiren Çağlar Köksal (38), eşi Gönül (37) ile çocukları Semih (7) ve Serhat'ı (15) kurşun yağmuruna tutarak öldürmüş, daha sonra aynı silahla intihar etmişti.

Gurbetçi ailenin cenazeleri Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçak ile Düsseldorf'tan İstanbul'a oradan da memleketleri Samsun'a getirildi. Çağlar ailesinin fertleri, Samsun'un Bafra ilçesinin Doğankaya köyünde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında gözyaşları içinde toprağa
verildi.

Emekli Yarbay olan Çağlar Köksal'ın babası Orhan Köksal ayakta durmakta güçlük çekti. Gözyaşı döken baba Köksal, akrabaları tarafından teselli edildi. Çağlar Köksal'ın annesinin 9 aydır göğüs kanseri olduğu için bitkisel hayatta olduğu ve İstanbul'da bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altında tutulduğu ortaya çıktı.

Bu yıl kendisini büyüten dedesini kaybeden ve cenaze törenine katılmak üzere Samsun'a gelip geri dönen Çağlar Köksal'ın annesinin durumuna da çok üzüldüğü belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2008 Pazar 23:16:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?